Petikan Paling Mendedahkan Dari Podcast Manchester United Bruno Fernandes

Manchester United Malaysia News - Bruno Fernandes membuat beberapa komen yang mendedahkan ketika bercakap dengan Manchester United the UTD Podcast.

 

Petikan Paling Mendedahkan Dari Podcast Manchester United Bruno Fernandes
Petikan Paling Mendedahkan Dari Podcast Manchester United Bruno Fernandes

Bruno Fernandes membuat beberapa komen yang mendedahkan ketika bercakap dengan Manchester United the UTD Podcast.

Bruno Fernandes telah muncul sebagai tetamu di UTD Podcast yang sangat menggembirakan peminat Manchester United. Orang Portugis memberikan wawancara mendalam, laman rasmi mengumpulkan beberapa komennya yang paling mendedahkan.

Fernandes telah mengubah Setan Merah menjadi lebih baik sejak bergabung dari Sporting Lisbon pada bulan Januari, pemain tengah yang gigih itu kini menjadi pemain penting untuk Ole Gunnar Solskjaer dan impak Liga Perdananya tidak ada bandingannya.


BERCAPAI UNIT v PSG

"Impian pertama adalah bermain untuk kelab, dan setelah itu bermain untuk kelab sebagai kapten, itu suatu kehormatan, anda tahu?"

MENJADI PEMIMPIN

“Anda boleh menjadi pemimpin tanpa menjadi kapten. Ini adalah cara anda menjalani kehidupan anda, bagaimana anda berada di tempat latihan, dalam kehidupan anda sendiri, bagaimana anda membesar, mental anda, ini adalah sedikit dari semua ini. "

HUKUMAN KEDUA DI PARIS

"Saya melihat Anthony dan Rashy dan mereka berkata" Adakah anda akan pergi lagi? " dan saya berkata "Ya, saya akan pergi lagi." Sepertinya mereka memberi saya dorongan untuk mengatakan, ok, anda akan mendapat markah. Itu mungkin terdengar seperti kata-kata biasa tetapi bagi saya pada ketika itu penting kerana ia seperti pasukan yang mempercayai saya. "

ASPIRASI DI UNITED

"Untuk kelab seperti Manchester United, sudah lama sejak kami memenangi Liga Perdana. Terlalu lama, saya rasa. Mentaliti haruslah memenangi Liga Perdana, memenangi Liga Juara-Juara, memenangi Carabao, memenangi Piala FA. "

BOY YANG INGIN MENJADI YANG TERBAIK

"Saya adalah anak lelaki yang sukar kerana saya selalu mahu bermain dengan yang lebih tua dan masalahnya ialah saya tidak mahu bermain, saya mahu menjadi yang terbaik daripada mereka semua. Dan jika saya perlu membuat buah pala pada seseorang, saya akan melakukannya - saya tidak peduli."

BERGERAK KE ITALIA PADA 17

"Dua atau tiga minggu pertama sangat sukar bagi saya. Saya terfikir untuk berhenti dan kembali ke Portugal. Saya seperti, 'Saya tidak suka ini, saya tidak mahu ini.' Saya tidak berasa selesa. "

KEMBALI KE PORTUGAL

"Bagi saya, penting untuk kembali dan membuat nama saya. Supaya orang tahu siapa Bruno. "

CINTA UNTUK UNITED

“Saya peminat Manchester United sejak Cristiano Ronaldo mula bermain secara berkala untuk kelab. Itu adalah kelab saya di England dan pilihan pertama saya di England. "

BERMAIN DALAM PERTAHANAN 

"Saya mempunyai jurulatih yang berkata kepada saya," Jika anda ingin menjadi pemain teratas, anda perlu bermain sebagai pemain tengah. Sekiranya anda mahu menjadi pemain yang baik, anda akan menjadi pemain tengah. " Saya fikir dia salah tetapi mungkin sebagai pemain pertahanan tengah saya boleh menjadi lebih baik, saya tidak tahu! "

ROUTINE POST-MATCH

"Biasanya ketika saya selesai permainan, saya pulang ke rumah dan sukar untuk tidur kerana semua tenaga dan juga semua kafein yang anda ambil sebelum permainan untuk memberi anda tenaga. Sukar untuk tenang, jadi saya pulang ke rumah dan mula menonton permainan. "


Episod Bruno Fernandes UTD Podcast boleh didapati sekarang dari semua penyedia podcast teratas.