Pemain Manchester United Tidak Puas Dengan Taktik Old School Ole

Beberapa pemain dalam skuad Manchester United dilaporkan tidak senang dengan rejim latihan, taktik dan masa bermain mereka bersama ole.

Pemain Manchester United Tidak Puas Dengan Taktik Old School Ole

Beberapa pemain dalam skuad Manchester United dilaporkan tidak senang dengan rejim latihan, taktik dan masa bermain mereka.

Pemain Manchester United Tidak Puas Dengan Taktik Old School Ole
Pemain Manchester United Tidak Puas Dengan Taktik Old School Ole


Kekalahan Manchester United pada hari pembukaan kepada Crystal Palace dalam Premier League telah menjadikan Manchester United sebagai permulaan yang penuh kegelisahan pada musim 20/21 mereka. Ole Gunnar Solskjaer Manajer Manchester United telah menjadi pusat banyak kritikan media dan peminat, terutama setelah kekalahan 6-1 kepada Tottenham Hotspur yang menimbulkan banyak khabar angin bahawa Mauricio Pochettino menunggu di sayap untuk mengambil tugasnya.

Walaupun Manchester United memberi persembahan di lapangan telah meninggalkan banyak hal yang diinginkan, Ed Woodward telah mengulangi bahawa Manchester United percaya pada strategi jangka panjang mereka. Pakar perpindahan Duncan Castles sering memberikan pandangan mengenai bilik persalinan Manchester United, menuru laporan terbarunya menimbulkan kebimbangan bahawa Solskjaer tidak mendapat sokongan seluruh skuad Manchester United.

Bercakap di The Transfer Window Podcast, Castles berkata:

Tentunya ada pemain di bilik Manchester United persalinan yang tidak yakin bahawa Solskjaer adalah tahap jurulatih yang semestinya mereka miliki untuk mengendalikan kelab besar Manchester United.

Sekiranya anda bercakap dengan pemain Senior Manchester United, mereka akan membuat komen seperti, sesi latihan misalnya, sukar untuk memahami apa tujuan sesi latihan tertentu Manchester United, apa rancangannya dari perspektif taktikal dalam sesi latihan.

Terdapat aduan bahawa dia adalah pengurus Inggeris lama, anda bercakap tentang pemain Manchester United di sini yang telah bekerja dengan beberapa jurulatih teratas dalam permainan Manchester United dan mereka melihat perbezaan kualiti dalam rejim latihan. Secara awam, Manchester United menyukainya sebagai individu walaupun ada individu tertentu yang merasa dia tidak terlalu meritokratik dalam membuat keputusan dari segi masa bermain dan bahawa dia mempunyai kegemaran tertentu dalam skuad Manchester United dan kadang-kadang dia mengatakan sesuatu ke wajah mereka dan kemudian melakukan sesuatu lain dalam realiti tetapi secara amnya dia suka.

Terdapat individu lain Manchester United di bilik persalinan, yang jika anda bertanya mengenai keputusan Solskjaer dan mengenai taktiknya dalam permainan tertentu, mereka akan menggunakan kata-kata yang cukup negatif untuk menggambarkannya

Saya tidak mengatakan bahawa ini semua orang tetapi pastinya ada tokoh senior Manchester United di bilik persalinan yang sebenarnya telah lama membentuk pendapat ini dan tidak menolaknya, dari jangka masa hasil yang baik ini yang menyimpang rata-rata , pulangan yang sangat buruk dari segi mata dan juga dari segi piala untuk pengurus Manchester United.

Manchester United kembali ke Premier League pada hari Sabtu ketika mereka menentang West Brom. via (TUS)