Manchester United dan Liverpool FC Berebut Untuk Menandatangani Nicolo Barella

Manchester United memberikan pandangan kepada pemain tengah Inter Milan, Nicolo Barella, selepas permulaan musimnya yang mengagumkan
Manchester United dan Liverpool FC Berebut Untuk Menandatangani Nicolo Barella
Manchester United dan Liverpool FC Berebut Untuk Menandatangani Nicolo Barella


Semua khabar angin dan gosip perpindahan Manchester United terkini termasuk kemas kini mengenai masa depan Nicolo Barella.

Manchester United memberikan pandangan kepada pemain tengah Inter Milan, Nicolo Barella, selepas permulaan musimnya yang mengagumkan - laporan mendakwa.

Barella, 23, pada mulanya bergabung dengan gergasi Itali secara pinjaman sebelum menjadikannya tetap kekal setelah mengukuhkan kedudukannya sebagai pemain utama di bawah Antonio Conte.

Pemain muda itu telah memulai kempen baru yang luar biasa dan meraih berita utama pada pertengahan minggu dengan bantuan menarik ketika kekalahan Inter ketika menentang Real Madrid di Liga Champions.

Gerai Itali FcInterNews mendakwa Barella menarik minat kelab-kelab Liga Perdana termasuk United, Arsenal dan Liverpool. Barcelona dan Atletico Madrid juga mendapat kepercayaan dari orang Itali.

Barella berada di bawah kontrak sehingga 2024 dan United mempunyai stok tengah yang baik. Namun, kepergian Paul Pogba yang berpotensi dapat menyaksikan United memilih untuk menambahkan satu lagi gelandang tengah di peringkat mereka walaupun MEN Sport memahami bahawa Barella bukanlah sasaran keutamaan.

United dan Inter Milan mempunyai hubungan yang kuat dengan Ashley Young, Alexis Sanchez dan Romelu Lukaku yang semuanya menukar England untuk Itali dalam beberapa musim kebelakangan ini.

Di tempat lain, laporan di Jerman mendakwa United gagal dengan tawaran terakhir untuk menandatangani pemain sayap Bayer Leverkusen, Moussa Diaby di jendela perpindahan musim panas.

Bild mendakwa pemain berusia 21 tahun itu menjadi sasaran utama United semasa peringkat penutupan jendela gagal menjatuhkan Jadon Sancho dari Borussia Dortmund.

Laporan itu menambah bahawa United bersedia membayar £ 45 juta untuk menandatangani pemain sayap yang telah mengagumkan di Bundesliga.

Namun, Leverkusen tidak berminat untuk menjual bintang mereka ke depan setelah kehilangan Kai Havertz yang memaksa United mengalihkan perhatian mereka untuk menandatangani Amad Diallo dari Atalanta. via (MEN)